El calendari dels processos d’admissió i matrícula d’EOI a distància (idiomes)  són els següents:

Procés Termini
FASE A: Enregistrar la sol·licitud telemàtica

Accés a la sol·licitud (tancat)

Guia de matrícula

Procés extraordinari obert fins dia 12 d’octubre
FASE B: Presentació de tota la documentació i assessorament presencial o telefònic Procés extraordinari obert fins dia 12 d’octubre
FASE C: Pagament (50€/matèria) Procés extraordinari obert fins dia 12 d’octubre
Començament del curs i enviament de contrasenyes de l’aula virtual 1 d’octubre

Important: per tenir la plaça reservada l’usuari haurà d’haver completat el procés d’admissió i matrícula. (Enregistrar la sol·licitud, lliurar-la signada amb la documentació i haver entregat el justificant de pagament). Els pagaments s’han de justificar com a molt tard 48h després d’haver entregat la sol·licitud signada.

*Places limitades a 60 alumnes per curs.

PROCEDIMENT PER FER LA MATRÍCULA

FASE AEnregistrar la sol·licitud telemàtica que serà publicada en aquesta web en el moment corresponent. En aquesta sol·licitud s’hauran d’enregistrar les dades personals i fer una preselecció d’estudis i matèries.

Accés a la sol·licitud (tancat)

FASE B: Presentació de tota la documentació i assessorament per mail, presencial o telefònic. 

Degut a la situació actual es recomana fer l’assessorament de matrícula per via telemàtica al següent correu electrònic: mmacarro@iedib.net.

Documentació necessària:

  • Justificant signat de la sol·licitud telemàtica
  • Fotocòpia del DNI o equivalent
  • Per matricular-se del nivell A2 o B2 dels idiomes: Certificació acadèmica de tenir superat el nivell anterior (A1/B1). (També pots accedir directament al nivell fent el test de nivellació online disponible durant la matrícula. Per accedir-hi contacta amb: mmacarro@iedib.net)

En cas de voler presentar la documentació  requerida presencialment a l’IEDIB o a través dels centres col·laboradors de batxillerat l’assessorament es pot fer a la seu de l’IEDIB en horari de matí (9.00 a 14:00h) o tarda (16:00 a 20:00h, excepte divendres i dimecres horabaixa) o a través dels centres col·laboradors de batxillerat. En cas de fer l’assessorament a través dels centres col·laboradors, consultar prèviament l’horari d’assessorament del coordinador del centre col·laborador de batxillerat més proper, contactant amb ell per missatgeria o telefònicament i acordar una cita. Una vegada revisada la documentació per l’IEDIB o pel coordinador del centre col·laborador, es validarà la sol·licitud.

FASE CPagament (50€/matèria). La matrícula s’acabarà de formalitzar quan l’alumne faci el pagament i l’enviï per correu electrònic a la direcció pagamentsidiomes@iedib.net o l’entregui presencialment a l’IEDIB. Si L’alumne no envia o no entrega el pagament la matrícula no es formalitzarà.

Per fer el pagament són necessàries les següents dades:

Dades per fer el pagament

  1. Número de compte (IBAN): ES03 2100 0472 0102 0043 2806
  2. S’han d’ingressar 50 per matèria

Dades que han d’aparèixer al justificant del pagament

  1. Nom i llinatges de l’alumne
  2. Nom dels estudis dels quals es matricularà.

*Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà cap quantitat.