Llista provisional d’admesos i reclamacions del curs en intel·ligència artificial

Llista provisional d’admesos:

Al següent videotutorial podeu veure com consultar pel vostre DNI si estau o no admesos. També ho podeu consultar amb el número DNI i la data de naixement a la següent pàgina.

Podeu presentar reclamacions telemàticament mitjançant el sistema Cl@ve o amb el codi d’usuari del Gestib o l’usuari CAIB. El tràmit de reclamació es troba a la pàgina web de Formació Professional de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors. En cas contrari, heu de presentar el model de sol·licitud general de forma presencial a l’IEDIB pels alumnes que resideixen a Mallorca, o les respectives delegacions territorials d’Educació de Menorca o Eivissa en el cas dels alumnes de les altres illes degudament signada i amb fotocòpia del DNI adjunta, de 9:00 a 14:00 h, junt amb tota la documentació. El termini de reclamacions acaba dia 10 de juliol.

Recordau que heu d’esperar a la llista definitiva que es publicarà dia 17 de juliol per tenir assegurada la plaça. Una vegada publicada, rebreu un correu per fer la matrícula telemàtica seguint aquest procediment. Teniu fins al 19 de juliol per formalitzar la matrícula.