Llista definitiva d’admesos de tots els cicles d’FP

Llista provisional d’admesos de tots els cicles d’FP de L’IEDIB

CFGM Atenció a persones en situació a la dependència.

CFGM emergències sanitàries

CFGM Instal·lacions elèctriques i automàtiques

CFGM Sistemes microinformàtics i xarxes

CFGS projectes d’edificacions

CFGS Administració de sistemes informàtics en xarxa

CFGS Animacions 3D, jocs i entorns interactius

Al següent videotutorial podeu veure com consultar pel vostre DNI si estau o no admesos. També ho podeu consultar amb el número DNI i la data de naixement a la següent pàgina.

Important: Si ja sortiu a les llistes definitives, ja podeu fer el pagament dels mòduls dels quals vulgueu confirmar la matrícula (10 €/mòdul fins a un màxim de 25 €) al número de compte (IBAN): ES03 2100 0472 0102 0043 2806). Recordeu que els admesos rebreu un enllaç al correu electrònic dimarts, dia 3 d’octubre, des del qual accedireu a una pantalla on confirmareu els mòduls dels quals voleu matricular-vos i haureu d’adjuntar el justificant de pagament (videotutorial). Convé tenir el justificant en format pdf preparat abans d’entrar. En aquesta pantalla es podrà accedir tantes vegades com vulgueu fins dia 5 d’octubre. En cas de no confirmar la matrícula segons el procediment anterior, perdreu el dret a la plaça.

Al següent enllaç podeu comprovar les reclamacions fetes a les llistes provisionals d’admesos. Recordau que els canvis estan aplicats a les llistes definitives. Si voleu la resolució amb els detalls heu de venir presencialment al centre a demanar-la. Els estudiants de fora de Mallorca ho han de sol·licitar enregistrant una sol·licitud signada i adjuntant fotocòpia del DNI.