Llistes definitives d’admesos de tots els cicles de F.P. de L’IEDIB

Llistes definitives d’admesos d’FP de tots els cicles de l’IEDIB:

CFGM Atenció a persones en situació a la dependència.

CFGM emergències sanitàries

CFGM instal·lacions elèctriques i automàtiques

CFGM Sistemes microinformàtics i xarxes

CFGS Administració de sistemes informàtics en xarxa

Important: Si ja sortiu a les llistes definitives, ja podeu fer el pagament dels mòduls dels quals vulgueu confirmar la matrícula (10e/mòdul, número de compte (IBAN): ES03 2100 0472 0102 0043 2806). Recordeu que els admesos rebreu un enllaç al correu al llarg del dia d’avui des del qual accedireu a una pantalla on confirmareu els mòduls dels quals voleu matricular-vos i haureu d’adjuntar el justificant de pagament (videotutorial). Convé tenir el justificant en format pdf preparat abans d’entrar. En aquesta pantalla es podrà accedir tantes vegades com vulgueu fins dia 4 d’octubre a les 11:00 h, data límit per acabar el procés. Si confirmeu mòduls, però no adjunteu el pagament la matrícula serà descartada. Si teniu bonificacions, adjunteu el document que les justifiquen.