Llista definitiva d’admesos del curs en intel·ligència artificial i big data

Llista definitiva d’admesos del curs en intel·ligència artificial i big data de L’IEDIB:

Llistat

Al següent videotutorial podeu veure com consultar pel vostre DNI si estau o no admesos. També ho podeu consultar amb el número DNI i la data de naixement a la següent pàgina.

Important: Si ja sortiu a les llistes definitives, ja podeu fer el pagament dels mòduls dels quals vulgueu confirmar la matrícula (25 €) al número de compte (IBAN): ES03 2100 0472 0102 0043 2806). Recordeu que els admesos rebreu un enllaç al correu electrònic el dimarts 3 d’octubre, des del qual accedireu a una pantalla on confirmareu els mòduls dels quals voleu matricular-vos i haureu d’adjuntar el justificant de pagament (videotutorial). Convé tenir el justificant en format pdf preparat abans d’entrar. En aquesta pantalla es podrà accedir tantes vegades com vulgueu fins dia 4 d’octubre. En cas de no confirmar la matrícula segons el procediment anterior, perdreu el dret a la plaça.